Liikuntapalvelut

Liikuntapalvelut ja henkilökohtainen ohjaus (liikunta ja ravitsemus)

Säännöllinen liikunta edistää terveyttä ja hyvinvointia sekä ehkäisee useita sairauksia ja on avuksi niiden hoidossa.
Olemme kokeneita terveysliikunnan ammattilaisia ja osaamme huomioida asiakkaamme erityistarpeet.
Tarjoamme monipuolisia liikuntapalveluja niin yksityishenkilöille kuin yrityksille ja yhteisöillekin. Ohjaamme mielellämme ja ammattitaitoisesti myös erityisryhmiä. Yrityksille tarjoamme työhyvinvointia edistävää liikunnanohjausta eri ammattiryhmien tarpeet huomioiden.
Henkilökohtaisessa ohjauksessa (personal training) saat yksilöllistä apua ja tukea liikuntaharjoitteluusi oletpa sitten aloittelija tai kokeneempi kuntoilija. Meiltä löytyy pitkäaikaista kokemusta myös urheilijoiden valmennuksesta aina maajoukkuetasoa myöten.
Painonhallintaa tukevaa ravitsemusohjausta toteutamme Sydänliiton ja Diabetesliiton Pieni Päätös Päivässa-konseptin mukaan. PPP perustuu hyviin arjen valintoihin – ei siis pikadietteihin. Tavoitteena on pysyvä muutos elintavoissa. Ravitsemusohjausta voit saada henkilökohtaisesti tai pienryhmässä.

Kuntokartoitukset

Kuntoaskeleen tarjoamat liikunta- ja terveyspalvelut suunnitellaan aina asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Tarjoamme palvelujamme niin yksityishenkilöille, yhteisöille kuin yrityksillekin. Olemme perehtyneet myös työhyvinvointiasioihin.

Suunnittelemme ja toteutamme esimerkiksi säännöllisesti toistuvaa ohjattua liikuntaa tai kuntokartoituksilla jaksotettuja, omatoimisesti toteutettavia kunto-ohjelmia. Autamme sinua, oletpa sitten aloittelija tai jo kokeneempi kuntoilija.

Kuntoaskeleen fysioterapeuteilla ja liikunnanohjaajilla on runsaasti kokemusta myös erityisryhmien liikunnan ohjauksesta ja kuntoutuksesta.

Kuntosalillamme voit harjoitella omatoimisesti tai henkilökohtaisessa ohjauksessa.