Kuntosalimme on varustettu laadukkailla TechnoGym-laitteilla

Kuntoaskel Oy:n kuntosali Viialassa on varustettu korkeatasoisilla TechnoGym-laitteilla. Laitteet sopivat kaikille kuntoilijoille lähtötasosta riippumatta. Ensimmäinen kokeilukerta opastuksineen salillamme on maksuton. Tällöinkin saat henkilökunnanltamme täyden opastuksen ja tuen laitteiden käyttämiseen.

Halutessasi laadimme sinulle henkilökohtaisen kuntosaliohjelman. Näin harjoittelustasi tulee turvallista ja juuri sinulle sopivaa – huoltavaa, kehittävää ja ongelma-alueet huomioonottavaa!
Salillamme mahtuu liikkumaan esteettömästi pyörätuolilla tai rollaattorilla. Kuntolaitteet sopivat työikäisten käyttäjien lisäksi hyvin senioreille ja neurologisille potilaillekin. Käytössäsi on myös tasapainoa kehittäviä välineitä.
Henkilökohtaista kulkutunnistetta käyttämällä pääset harjoittelemaan kuntosalille joka päivä klo 5.00-23.00. Hyödynnä harjoittelussasi työnantajasi tarjoamat liikuntasetelit ja -saldot – meille käyvät kaikki!

Kuntosalin laitteisto ja välineistö

Crosstrainer, kuntopyörät, soutulaite, Jog Forma-juoksumatto, jalkaprässi, rintaprässi, loitontaja-, ojentaja- ja koukistajalaite, selkäpenkki, vatsakone, vartalonkiertolaite, tasapenkki, vinopenkki, punnerrusteline, dippi, talja, käsipainoja, kahvakuulia, pumptangot ja painot, nyrkkeilysäkki ja hanskat, leuanvetotanko, puolapuut sekä Jungle Sports-liaani ja monipuolinen Kinesis One-laite. Uutena laitteena meiltä löytyy nyt Fysioline Active istuttava crosstrainer. Lisäksi jumppapalloja, kuminauhoja, nilkkapainoja, keppejä, voimatankoja, tasapainolautoja, pilatesrullia ym. pienvälineitä.

Kinesis One – monipuolinen ja tehokas

Kuntosalillamme on myös Kinesis One -harjoittelu nyt mahdollista. Kinesis One -kuntolaiteella voit kehittää itseäsi monipuolisilla harjoitteilla. Tämä kuntolaite mahdollistaa jopa 250 erilaista liikettä.

Laitteessa yhdistyvät vapaiden painojen ja salilaitteiden parhaat puolet. Harjoittelu kehittää lihasvoimaa, tasapainoa, liikkuvuutta ja koordinaatiota sekä ennen kaikkea keskivartalon tärkeitä tukilihaksia.

Kinesis One -laite sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on sertifioitu kuntoutukseen joten harjoittelu on mahdollista myös pyörätuoliasiakkaille. Leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen kuntolaite on turvallinen ja tehokas.