Footbalance-pohjalliset

OLEMME VALTUUTETTU FOOTBALANCE-MEDICAL AMMATTILAINEN

Jalan ongelmiin erikoistunut asiantuntijamme suorittaa alaraaja-analyysin, jolla testataan jalkaterän, nilkan, polven ja lonkan liikeradat. Samalla tarkastetaan nivelsiteiden tuki- ja lihasvoima sekä alaraajojen ja selän yhteistominta.

Tehdyn analyysin perusteella saadaan tarpelliset tiedot alaraaojen ongelmista ja voidaan muotoilla asiakkaan omiin tarpeisiin mahdollisimman hyvin sopivat pohjalliset. Pohjalliset muotoillaan jalan ollessa suorassa asennossa. Lisäksi niihin rakennetaan tarpeen mukaan pehmusteet ja yksilölliset kiilaukset ohjaamaan alaraajojen toimintaa kohti keskiasentoa ja luonnollista liikettä.

Patentoitu dynaaminen ydin pitää jalan lihakset aktiivisina. Pohjallisemme ennenminkin aktivoivat kuin passivoivat jalan lihaksia ja toimintaa ja tehostavat hoidon vaikutusta.
Tarjolla on useita pohjallismalleja eri jäykkyyksillä ja iskunvaimennuksella. Medical-mallisto sisältää erilaisia kiiloja ja vahvikkeita, joilla voi nopeasti ja tarkasti viimeistellä pohjallisen jokaisen asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan.
Oireiden lieventyessä voi olla tarpeellista vähentää pohjallisen jäykkyyttä. Nopean muotoilutekniikan ansiosta voi tarvittaessa tehdä helposti uuden pohjallisen kevyemmällä tuella.