Ajanvaraus

Sähköinen ajanvarauksemme toimii ympäri vuorokauden, mutta voit varata ajan myös puhelimitse ottamalla suoraan yhteyttä toimipisteisiimme: Akaa p. 050 577 9791, Urjala p. 044 235 5593.

Mikäli haluat käyttää sähköistä ajanvarausjärjestelmäämme, niin valitse alla olevista kentistä itsellesi sopiva toimipiste, palvelu ja palvelun suorittavalta henkilöltä vapaa kalenteriaika. Täytettyäsi vielä yhteystiedot saat sähköpostiisi varmistusviestin ajanvarauksesta. Jos vahvistusta ei näy niin tarkista roskapostikansio myös. Mikäli roskapostistakaan ei löydy, niin ole yhteydessä meihin puhelimitse, kiitos.

Mahdolliset peruutukset ainoastaan puhelimitse.

Pääset halutessasi tutustumaan tarkemmin henkilökuntamme osaamisalueisiin valitsemalla näiden sivujen yläpalkista kohdan Henkilökunta.

Mikäli et löydä sähköisestä kalenterista itsellesi sopivaa aikaa, niin ole ystävällinen ja soita. Saamme varmasti järjestettyä asian.

HUOM! Pitkäaikainen hierojamme Hasse on vaihtanut joulukuun alussa työpaikkaa. 3.2. vahvuuteemme astui laillistettu hieroja Heli Ranta. Helille voit varailla aikoja!

Akupunktiota ei toistaiseksi ole saatavilla.